Įsiminė 1   Atnaujintas Prieš 1 sav.
Samebike Elektrinis dviratis
Gauk paskolos pasiūlymus automobiliui iš 20 bankų ir kreditorių.

UAB „Lenders“ atstovauja virš 20 vartojimo kredito davėjų ir veikia kaip priklausomas jų tarpininkas.

Samebike Elektrinis dviratis
Samebike Elektrinis dviratis
Samebike Elektrinis dviratis
Samebike Elektrinis dviratis
+15
Samebike Elektrinis dviratis
799 €

Samebike Elektrinis dviratis

799 €
+370 664 90111
Naujas
Naudotas/Naujas
Naujas
Tipas
Elektrinis dviratis
Gamintojas
Samebike
Modelis
SAMEBIKE 20LVXD30-II ELEKTRINIS

Komentarai

Xscooters.lt - jūsų patikimas partneris elektrinių dviračių ir paspirtukų remonte bei pardavime! Mūsų komanda yra pasiryžusi suteikti jums aukščiausios kokybės paslaugas, remdamasi ilgamete patirtimi ir profesionalumu. Mes remontuojame ir prižiūrime jūsų įrenginius su meile ir atsidavimu, kad galėtumėte mėgautis nerūpestingais važiavimais. Be to, mes siūlome platų elektrinių dviračių ir paspirtukų asortimentą, kuris atitinka įvairius poreikius ir biudžetus. Susisiekite su mumis šiandien ir atraskite, kaip mes galime padėti jums vėl mėgautis elektrinio dviračio ar paspirtuko važiavimais!
+37066490111
Sveiki atvykę į Samebike 20LVXD30-II elektrinio mopedo pasaulį - patikimą, kompaktišką ir efektyvų transporto priemonės pasirinkimą jūsų kasdieniams kelionėms! Šis mopedas sujungia aukštą našumą, patogumą ir stilių viename modelyje.

Pajėgi Ličio Baterija: Samebike 20LVXD30-II aprūpintas 48V 10AH ličio baterija, suteikianti išskirtinį veikimo laiką ir patikimumą. Ši baterija leidžia jums nevaržomai keliauti net iki 120 km vienu įkrovimu, atsižvelgiant į sąlygas.

Tvirtas ir Lengvas Konstrukcija: Su 6061 aliuminio lydiniu pagamintas rėmas ir 20 colių rato stebulės dydis, Samebike 20LVXD30-II yra patvarus, bet tuo pačiu ir lengvas, kas suteikia optimalų vairavimo komfortą ir stabilumą.

Patogūs Prietaisai: Šis mopedas yra aprūpintas LCD ekranu, kuriame lengvai galite stebėti svarbius parametrus, ir USB įkrovimo funkcija, kuri leis jums krovėti savo įrenginius tiesiai iš mopedo.

Galingas ir Efektyvus Variklis: Varomas 48V 350W bešepetis variklis užtikrina galingą veikimą, tačiau tuo pačiu ir efektyvumą, suteikiantį jums patogią kelionę be didelių pastangų.

Sertifikuota Saugumo Garantija: Samebike 20LVXD30-II turi CE, MSDS, UL ir UN38.3 sertifikatus, garantuojančius aukštą kokybę ir saugumą, kuriam galite pasitikėti.

Patogus ir Praktiškas: Su maksimalia apkrova iki 120 kg, šis mopedas yra tinkamas įvairiems vairuotojams. Kartu su Shimano 7 transmisija, jūs lengvai valdysite jūsų kelionę.

Išbandykite Samebike 20LVXD30-II ir atraskite naują lygį patogumo ir efektyvumo savo kelionėse!

Kaina

799 €

Pardavėjo kontaktai

Pardavėjas nepatvirtino tapatybės
+370 664 90111
Vilnius, Lietuva
Atnaujintas: Prieš 1 sav.
Įdėtas: 2024-04-29
Skelbimo ID: 0953665

Rekomenduojami skelbimai

Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti